Vangin pasianssi

Vangin pasianssi, säännöt

Tämä on eräänläinen voittoarvonta-peli, jossa palkintona on vapaus jos pääsee pelin läpi. Legendan mukaan pelin kehitti eräs vankilan johtaja antaakseen elinkautisvangeille mikroskooppisen mahdollisuuden päästä vapauteen. Pelin sai pelata kerran päivässä, mutta siinä voittaminen ei ole kovin todennäköistä.

Pelissä on tavoitteena saada alariville jaettavat 13 korttia pois kentältä. Pakkaa klikkaamalla pelaajalla jaetaan kerrallaan 3 korttia, joista se kolmas kortti on ratkaiseva. Jos saman numeroisia kortteja löytyy pelikentältä, ne poistetaan. Jos saat kentän tyhjäksi, olet voittanut. Peli jatkuu kunnes pakka tai pelikenttä on tyhjä. Pelaaja ei voi vaikuttaa pelin tulokseen vaan kyse on puhtaasta onnesta.

Pelin voi käynnistää myös pelaamaan automaattisesti (Autoplay) ja katsoa kuinka kauan kestää ja kuinka monta kierrosta pitää pelata, jotta pääsee pelin läpi.

Aiheesta on myös käyty keskustelua keskustelu.suomi24.fi/t/9896299/vangin-pasianssi

F11-näppäimellä, tai asetuksien kautta, tai tästä saat selaimen kokoruututilaan. Tästä on hyötyä jos peli ei muuten mahdu näytölle. Tarvittaessa peli myös skaalautuu (zoom) kokoruututilaa varten. Pelit toimivat myös mobiililaitteissa. Asetuksien kautta voit myös vaihtaa pelien väriteeman ja korttien ulkoasun. Kokeile!

Asetukset...

Agnes Algerian Baroness Easy 13 Forty Thieves Hertta Klondike La Belle Lucie Pyramid Seven Up & Down Spider Stalaktiitti Vangin pasianssi Vapaakenttä (freecell)

HUOM! Tämän sivuston web-osoite on muuttunut 1.11.2023 alkaen. Oli aiemmin suomi.mesta24.net ja nyt lyhyemmin mesta24.net
Muutos on saattanut vaikuttaa henkilökohtaiseen pelitilastoosi.

Uudet pelit 1.11.2023 alkaen: Sudoku ja Hertta

Kaikki Mesta24:n pelit...

© Mesta24 Games 2024