Seven Up & Down pasianssi

Seven Up & Down pasianssin säännöt

Pelissä on 1 pakka kortteja (52 korttia) ja tavoitteena on pinota ne kaikki maittain siten, että keskelle tulee seiskat (7), niiden yläpuolelle kortit 8 - kuningas ja alapuolelle 6 - ässä. Seiska pitää saada keskelle ennen kuin muita saman maan kortteja voi pelata.

Oikealla ylhäällä on neljä järjestelypinoa, joissa kortteja voi siirtää pinosta toiseen kunhan alle jäävä kortti on yhden suurempi sekä eri värinen (punainen/musta) tai paikka on tyhjä. Siirrettävä pino voi sisältää useita kortteja kunhan ne ovat laskevassa numerojärjestyksessä ja vuorovärein.

Kun järjestelypinoja ei voi enää pelata, oikealla alakulmassa olevaa pakkaa klikkaamalla saat kuhunkin pinoon yhden lisäkortin. Jos pakka on tyhjä, järjestelypinojen kortit sekoitetaan ja jaetaan uudestaan. Max. 3 jakoa.

F11-näppäimellä, tai asetuksien kautta, tai tästä saat selaimen kokoruututilaan. Tästä on hyötyä jos peli ei muuten mahdu näytölle. Tarvittaessa peli myös skaalautuu (zoom) kokoruututilaa varten. Pelit toimivat myös mobiililaitteissa. Asetuksien kautta voit myös vaihtaa pelien väriteeman ja korttien ulkoasun. Kokeile! Väriteeman valinnassa ollut bugi on korjattu 18.4.2024

Asetukset...

Agnes Algerian Baroness Easy 13 Forty Thieves Hertta Klondike La Belle Lucie Pyramid Seven Up & Down Spider Stalaktiitti Vangin pasianssi Vapaakenttä (freecell)

Uudet pelit 1.11.2023 alkaen: Sudoku ja Hertta

Kaikki Mesta24:n pelit...

© Mesta24 Games 2024