Easy 13 pasianssi

Easy 13 pasianssin säännöt

Tämä saksalainen erittäin helppo pasianssi tunnetaan paremmin eng.kielisellä nimellä Good Thirteen ja saksan kielessä nimellä Die gute Dreizehn.

Tavoite pelissä on tyhjentää pakka ja pelipöytä (avoimet kortit) muodostamalla korttipareja, joiden yhteenlaskettu luku on 13. Kuningas on yksin 13. Pari muodostetaan klikkaamalla pelipöydällä olevia kortteja. Vain korttien numeroarvoilla on merkitystä, maat ovat saman arvoisia. Pakkaa klikkaamalla siirretään kortteja pelipöydän tyhjille paikoille.

Korttien numeroarvot

Ace = 1 Jack = 11 Queen = 12 King = 13

Esimerkkejä pareista

kuningatar + ässä
12 + 1 = 13
 
4 + 9 = 13
   

F11-näppäimellä, tai asetuksien kautta, tai tästä saat selaimen kokoruututilaan. Tästä on hyötyä jos peli ei muuten mahdu näytölle. Tarvittaessa peli myös skaalautuu (zoom) kokoruututilaa varten. Pelit toimivat myös mobiililaitteissa. Asetuksien kautta voit myös vaihtaa pelien väriteeman ja korttien ulkoasun. Kokeile! Väriteeman valinnassa ollut bugi on korjattu 18.4.2024

Asetukset...

Agnes Algerian Baroness Easy 13 Forty Thieves Hertta Klondike La Belle Lucie Pyramid Seven Up & Down Spider Stalaktiitti Vangin pasianssi Vapaakenttä (freecell)

Uudet pelit 1.11.2023 alkaen: Sudoku ja Hertta

Kaikki Mesta24:n pelit...

© Mesta24 Games 2024