Lincoln ja Kennedy yhteensattumia
 

Lincoln ja Kennedy yhteensattumia

Uskomatonta, mutta kuitenkin täysin totta

Internetissä tunnetusti harrastetaan kaikenlaisia merkillisiä asioita. Eräs kummallisimmista on on tarina, jossa vertaillaan kahden Yhdysvaltojen presidentin, Abraham Lincolnin ja John F. Kennedyn elämänkaarta.

Abraham Lincoln valittiin kongressiin vuonna 1846, John F. Kennedy sata vuotta myöhemmin 1946. Lincoln valittiin presidentiksi 1860, Kennedy sata vuotta myöhemmin 1960.

Kummankin presidentin nimessä on seitsemän kirjainta, ja kumpaakin ammuttiin päähän. Molemmat murhattiin perjaintaina. Lincolnin sihteerin sukunimi oli Kennedy, Kennedyn sihteerin sukunimi oli Lincoln.

Kummankin presidentin seuraajan etunimessä oli kuusi kirjainta, ja kummankin sukunimi oli Johnson.

Lincolin seuraaja Andrew Johnson syntyi vuonna 1808, Kennedyn seuraaja Lyndon Johnson syntyi vuona 1908.

Lincolnin murhannut John Wilkes Booth syntyi vuonna 1839, Kennedyn murhaaja Lee Harvey Oswald syntyi vuonna 1939. Kummankin murhaajan nimi on kolmiosainen, ja kummassakin nimessä on 15 kirjainta.

Abraham Lincoln kuoli teatterissa, jonka nimi oli Kennedy. Kennedy kuoli autossa, jonka merkki oli Lincoln.

John Wilkes Booth pakeni teatterista ja saatiin kiinni varastossa. Lee Harvey Oswald pakeni varastosta ja saatiin kiinni teatterista. Sekä Booth että Oswald murhattiin ennen oikeudenkäyntiä.

Ja kaiken huipuksi: Viikkoa ennen murhaansa Lincoln oli Monroessa, Marylandissa. Kennedy puolestaan oli viikko ennen murhaansa Marilyn Monroen kanssa.


Loppukaneettina kysymys: – Voidaanko ajatella, että tätä maailmaa hallitsevat sellaiset voimat, joita todellisuudessa emme tunne?


Totta vai tarua? Monet kohdat ovat totta. Tarua: 5) John Wilkes Booth syntyi 1938 ei -39. Tarua: 8) Marilyn kuoli yli vuosi ennen Kennedyn murhaa, joten Kennedy ei voinut olla Marilynin kanssa viikko ennen murhaa.

Urbaani legenda, Lincoln - Kennedy coincidences urban legend (long version)

Listan monet kohdat ovat totta, mutta eivät kaikki: Fact check: Lincoln and Kennedy Coincidences

Top 10 Lincoln-Kennedy Coincidences Urban Legend


 

Onko sinulla tai tiedossasi jokin mielenkiintoinen tarina, legenda, aforismi tai muu sellainen?


Sponsorointi