Politiikka-aiheisia vitsejä
 
alexander stubb

Politiikka-aiheisia vitsejä


Kekkonen ja Breznev tapasivat. Illan kuluessa Breznev ehdotti: – Kun maidemme väliset suhteet ovat nyt hyvät, niin eikö raja voitaisiin poistaa maidemme väliltä? Kekkonen vastasi: – Kyllähän se muuten kävisi, mutta taidan olla jo liian vanha niin ison maan presidentiksi.

Kekkonen oli maakuntakierroksella ja poikkesi erääseen taloon kahville. Kun häneltä läikähti kahvia pöydälle, ei emäntä puhunut mitään, mutta kun vähän ajan kuluttua isäntäkin läikytti kahvia, emäntä tiuskaisi: – Toinen tohelo! Kekkonen jatkoi matkaansa, mutta muutaman päivän kuluttua emäntä sai postissa uuden hienon pöytäliinan. Sen mukana oli lappu, jossa luki: – Siltä ensimmäiseltä tohelolta.

Kekkosen viimeisellä presidenttikaudella merivesi tulvi kerran myrskysäällä kauppatorin yli presidentinlinnaan. Kekkonen tunnusti jälkeenpäin Karjalaiselle pelänneensä hetken, että linnasta olisi voinut tulla Ahdin valtakunta.

– Mauno Koivisto on sanonut kuulleensa, että Sorsa olisi kerran sanonut Kekkoselle "ei". – Milloin muka? – Silloin kun Kekkonen oli kysynyt Sorsalta, että juotko sinä toisen kupin kahvia.

Matkatoimiston mainos: Suunnitteletko matkaa aurinkoon? Kuulin Paavo Lipposen hallituskaudella, että Paavo oli kertonut aikovansa matkustaa aurinkoon. Puoluetoverit olivat varoitelleet paikan kuumuudesta. Siihen Paavo oli tokaissut: – Luuletteko minun sinne päivällä matkustavan! 

. Vitsi on hyvä olla hauska, ei mikään puujalkavitsi eikä "tietkö mikä on ruskee ja lentää" tyyppinen.


Sponsorointi