Etusivu

Tämä on Mesta24 - Tervetuloa!

Mesta24.net on sivusto yhteisöille. Perusta oma yhteisö, mesta: – yhdistys, järjestö, seura, kerho, kilta, talotoimikunta, asukasyhdistys tms. Yhteisön tiedot tallennetaan pilvipalveluun salattuna, myös kuvat.

Rekisteröidy

Jos haluat perustaa yhteisön, hakeutua sellaisen jäseneksi, jättää ilmoituksen tai osallistua keskusteluihin, on käyttäjätilin luominen (rekisteröityminen) välttämätöntä.

Mestan jäsenyys

Rekisteröinnin yhteydessä saat yksilöllisen tunnisteen, rekisterinumeron, esim. R19570. Mestan jäsen voi olla myös jäsenenä useissa Mestan yhteisöissä, joissa kussakin yhteisön puheenjohtaja / ylläpitäjä antaa jäsenilleen statuksen ja käyttöoikeudet kyseisessä yhteisössä.

Yhteisön jäseneksi pääsee vain kutsun saaneet. Mestan jäsen voi myös itse hakeutua jonkin yhteisön jäseneksi lähettämällä yhteisöön "kaveripyynnön" ja kutsun saatuaan liittyä jäseneksi.

Yhteisöt

Yhteisön perustamisen yhteydessä se saa myös oman tunnisteen (ID) samalla tavoin kuin jokainen Mestan jäsenkin. Yhteisön kaikki sivut ja tieto sekä kuvat salataan automaattisesti yhteisökohtaisella salausavaimella ja ne tallentuvat pilvipalveluun.

Poikkeuksen salauksesta muodostaa yhteisön etusivu jos yhteisö päättää jättää se julkiseksi. Julkinen etusivu toimii yhteisön käyntikorttina ja se indeksoituu myös hakukoneisiin, kuten Googleen.

Kutsu yhteisöön


Sponsorointi